Onze Ai-Coach Is Getraind In De Methode ‘Power Of Insight’, Een Methodische Aanpak Ontworpen In Samenwerking Met Harvard. Hierdoor Kan AI Ons Helpen Dieper In Onszelf Te Graven, Zonder Tussenkomst Van Een Persoon.

Ontmoet jouw nieuwe digitale sparringpartner, ontworpen om je te begeleiden naar heldere inzichten en concrete acties. Onze chatbot, verrijkt met de ‘Power of Insight’ methode, biedt een unieke interactieve ervaring. Door het intuïtieve met logica te verbinden, helpt onze chatbot jou bij het vinden van balans tussen emotie en ratio, waardoor ‘aha’-momenten worden gestimuleerd.

Gebruikers staan aan het roer in het gesprek, geleid door ja- of nee-vragen, om ervoor te zorgen dat elke interactie volledig op jou behoeften is afgestemd.

In de toekomst willen we biofeedback integreren met als doel het bewuster detecteren van momenten van inzicht. Dit is slechts het begin van onze reis om jou nog gerichter en persoonlijker ondersteuning te bieden.

Start vandaag nog jouw dialoog met onze chatbot en ontdek een wereld van gepersonaliseerde inzichten en acties. Start de chat rechtsonderin of via de volgnde link m.me/firestartacademy:

Start met je een korte introdcutie zoals bv: Hallo ik ben (naam) en help ons, en jezelf, op deze manier deze aanpak verder te ontwikkelen.

Scroll naar boven